سلام امروز میخوام چند تا محصولاتی که جالب و پر طرفدار هستند رو بهتون معرفی کنم
اولیش گردو شکن فنری هست که کاربرد خیلی جالبی داره. البته این روزا با این قیمت های سر سام اور خرید مغزه جاتی مثل گردو صرف با اینه که همچین وسیله خوب و ارزونی رو بخریم و خودمون با قیمت پایین تری گردوها رو بشکونیم و صرفه جویی خوبی توی هزینه هامون داشته باشیم.
رخت آویز دیواری : خشک کن دیواری wall dryer بین دو سطح یا دیوار قرار میگیرد و ضمن خشک کردن لباس ها، فضای کمتری در منزل اشغال میکند. این آویز لباس قابل حمل ، برای بالکن حمام و لباسشویی ایده آل است. رخت آویز دیواری همچنین با تعداد زیاد لاین ها و طول بلند ۱۲ متری آن ، ظرفیت زیادی را برای آویز لباس ها دارد. خطوط و بند لباس ها را می توان از طریق پیچ انگشتی تعبیه شده تنظیم و سفت کرد. این وسیله ایده آل برای اتاق های رختشویی ، حمام ، ایوان و … می باشد. پس از پایان کار و خشک شدن لباس ها به راحتی بند جمع شده و داخل محفظه خود رول میشود
این وسیله با توجه به نوع طراحی آن و فضای کمی که اشغال میکند مناسب برای آپارتمان ها و محیط های کم جا میباشد و با توجه به متحرک بودن آن میتوانید در هر جایی از منزل که تمایل داشته باشید نصب کنید.این بند رخت به صورتی طراحی شده است که میتوانید اندازه آن را تنظیم کنید و داخل آن از یک فنر تشکیل شده است که باز و بسته کردن طناب را برای شما راحت تر مینماید.
لینک خرید:
http://lordia.org/%d8%ae%d8%b4%da%a9-%da%a9%d9%86-%d8%af%db%8c%d9%88%d8%a7%d8%b1%db%8c/
قهوه ترک ، قهوه فرانسه ، قهوه اسپرسو ، قهوه های دمی ، قهوه های فوری ، اسپرسو دوپیو ، اسپرسو لانگو ، اسپرسو ریستریتو ، اسپرسو ماکیاتو ، اسپرسو کوبانو cubano ،لاته ، ماکیاتو ، کافه لاته ، کاپوچینو ، اسپرسو کن پانا ، کافه بِرِو café Breve ، رِد آی red eye ، بلک آی black eye ، دِد آی Dead eye ، کافه موکا ، آمریکانو و … تقسیم می شوند.
تهیه قهوه اسپرسو شاید در ابتدا کمی دشوار و هیجان انگیز به نظر برسد اما با داشتن این وسیله کاربردی و شیک باعث میشود تا عطر این دانه های خوش رنگ و خوشبو در فضای منزل شما بپیچد.
مرحله اول: دانههای قهوه باید به ریزترین اندازه آسیاب شده باشند.
مرحله دوم: ابتدا آب سرد را درون قهوه جوش بریزید. به ازای هر فنجان قهوه معادل سهچهارم فنجان را با آب سرد پر کرده و داخل قهوهجوش بریزید. سطح آب باید تا ابتدای گردنه یا تنگی قهوهجوش برسد و از آن بالاتر نرود وگرنه سرریز میشود.
مرحله سوم: اکنون پودر قهوه را به آب اضافه کنید. بهازای هر فنجان قهوهخوری آب، دو قاشق چایخوری قهوه.
مرحله چهارم: میتوانید در صورت تمایل به ازای هر دو قاشق چایخوری پودر قهوه، یک قاشق چایخوری شکر هم به قهوه اضافه کنید.
مرحله پنجم: وقتی شکر کاملا در آب حل شد، اجاق گاز را روشن کنید؛ با شعلهای متوسط رو به کم. اگر شعله زیاد باشد قهوهتان میسوزد. در این مرحله قهوه را هم نزنید.
مرحله ششم: پس از گذشت زمان اندکی -حدود دو دقیقه- یعنی زمانی که حرارت به حدود ۷۰ درجه میرسد، قهوه شروع به حباب زدن از کنارهها میکند. جمع شدن حبابها حالتی روی سطح قهوه به وجود میآورد که آن را اصطلاحا «خامه قهوه» مینامند. در این مرحله قهوه را از روی حرارت بردارید تا حرارت و خامه کمی فروکش کنند. هرگز اجازه ندهید حرارت به بالاتر از ۷۵ درجه برسد چون مزه قهوه بیش از حد استخراج خواهد شد.
مرحله هفتم: قهوه جوش را مجددا به آرامی و دقت روی شعله کم قرار دهید و سه بار این عمل را تکرار کنید تا خامه قهوه قوام بیاید.
مرحله هشتم: قهوه را به آرامی در فنجان بریزید و نوش جان کنید.